![Piparimisu](https://cdn-wp.valio.fi/valio-fi/2023/04/37286-piparimisu-800x600.jpeg)
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- n. 1½ /annos (75 g) piparkakkuja
Kostutukseen
- ½ dl vahvaa kahvia
Päälle
-
1 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1½ rkl sokeria
- ½ rkl kaakaojauhetta, esim. Van Houten
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa luumu-kaneli
Pinnalle
- 0 kg kaakaojauhetta
- 0 kg kotimaisia vadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Laita piparkakut annosmaljoihin tai murenna isomman kulhon pohjalle. Kostuta kylmällä kahvilla.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita sokeri ja kaakaojauhe keskenään. Sihtaa seos kermavaahtoon, sekoita. Lisää rahka. Lusikoi seos pipareille. Peitä ja nosta jääkaappiin.
- Juuri ennen tarjoilua: Sihtaa pinnalle kaakaojauhetta. Lisää vadelmat koristeeksi.
- Tarjoa jälkiruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
237 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
21,4 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
8,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kaakaojauhetta
- kotimaisia vadelmia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.