Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- n. 1½ /annos (75 g) piparkakkuja
Kostutukseen
- ½ dl vahvaa kahvia
Päälle
-
1 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1½ rkl sokeria
- ½ rkl kaakaojauhetta, esim. Van Houten
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa luumu-kaneliValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pinnalle
- 0 kg kaakaojauhetta
- 0 kg kotimaisia vadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Laita piparkakut annosmaljoihin tai murenna isomman kulhon pohjalle. Kostuta kylmällä kahvilla.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita sokeri ja kaakaojauhe keskenään. Sihtaa seos kermavaahtoon, sekoita. Lisää rahka. Lusikoi seos pipareille. Peitä ja nosta jääkaappiin.
- Juuri ennen tarjoilua: Sihtaa pinnalle kaakaojauhetta. Lisää vadelmat koristeeksi.
- Tarjoa jälkiruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
237 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
21,4 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
8,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kaakaojauhetta
- kotimaisia vadelmia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.