Piparitiramisu

Piparitiramisu

Herkullinen, talvinen jälkiruoka syntyy nopeasti ja helposti. Kahvin ja piparkakkujen makuyhdistelmä korostaa juhlakauden tunnelmaa. Koristele malja raikkaan hapokkailla, tomusokeroiduilla karpaloilla.

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 6
piparkakkua
½ dl
vahvaa kahvia
1 dl
2 tl
kaakaojauhetta
1 ½ rkl
sokeria
1 prk (200 g)

Koristeeksi pinnalle

kaakaojauhetta
karpaloita tai vadelmia
tomusokeria

Ohje

  1. Murenna piparit. Kostuta kylmällä kahvilla.
  2. Vaahdota kerma ja kaakaojauhe kulhossa. Sekoita joukkoon rahka ja sokeri. Laita maljoihin kerroksittain piparimurua ja rahkavaahtoa.
  3. Sihtaa pinnalle kaakaojauhetta. Lisää tomusokerissa pyöriteltyjä marjoja.
  4. Tarjoa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
243 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›