Piparitiramisu

Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Piparitiramisu

Piparitiramisu

Herkullinen, talvinen jälkiruoka syntyy nopeasti ja helposti. Kahvin ja piparkakkujen makuyhdistelmä korostaa juhlakauden tunnelmaa. Koristele malja raikkaan hapokkailla, tomusokeroiduilla karpaloilla.

15 min
helppo
310 kcal / 100g
3
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 6
piparkakkua
½ dl
vahvaa kahvia
1 dl
2 tl
kaakaojauhetta
1 ½ rkl
sokeria
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa luumu-kaneli

Koristeeksi pinnalle

kaakaojauhetta
karpaloita tai vadelmia
tomusokeria

Ohje

  1. Murenna piparit. Kostuta kylmällä kahvilla.
  2. Vaahdota kerma ja kaakaojauhe kulhossa. Sekoita joukkoon rahka ja sokeri. Laita maljoihin kerroksittain piparimurua ja rahkavaahtoa.
  3. Sihtaa pinnalle kaakaojauhetta. Lisää tomusokerissa pyöriteltyjä marjoja.
  4. Tarjoa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
310 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›