Pippuripihvi possusta

Pippuripihvi possusta
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Pippuripihvi possusta

Pippuripihvi possusta

Miten olisi helppo ja maukas pippuripihvi sunnuntailounaalle? Tarjoa yhdessä lohkoperunoiden kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
porsaan sisäfileetä
2 tl
1 rkl
Dijon-sinappia
1 tl
pippurisekoitusta
2 dl
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Leikkaa porsaan filee pihveiksi. Ruskista pihvit kuumalla pannulla Oivariini rasvassa molemmin puolin.
  2. Lisää sinappi ja pippuriseos. Kaada päälle kerma ja mausta lopuksi suolalla.
  3. Tarjoile lisänä esim. lohkoperunoita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›