Pippuripihvi possusta

Pippuripihvi possusta

Miten olisi helppo ja maukas pippuripihvi sunnuntailounaalle? Tarjoa yhdessä lohkoperunoiden kanssa.

30 min
keskitaso
181 kcal / 100g
1
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
porsaan sisäfileetä
2 tl
1 rkl
Dijon-sinappia
1 tl
pippurisekoitusta
2 dl
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Leikkaa porsaan filee pihveiksi. Ruskista pihvit kuumalla pannulla Oivariini rasvassa molemmin puolin.
  2. Lisää sinappi ja pippuriseos. Kaada päälle kerma ja mausta lopuksi suolalla.
  3. Tarjoile lisänä esim. lohkoperunoita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)