Siirry sisältöön
Pippuripihvi possusta

Pippuripihvi possusta

Miten olisi helppo ja maukas pippuripihvi sunnuntailounaalle? Tarjoa yhdessä lohkoperunoiden kanssa.

Pippuripihvi possusta

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 600 g porsaan sisäfileetä
  • 2 tl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • 2 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • ½ tl suolaa

Ohje

  1. Leikkaa porsaan filee pihveiksi. Ruskista pihvit kuumalla pannulla Oivariini rasvassa molemmin puolin.
  2. Lisää sinappi ja pippuriseos. Kaada päälle kerma ja mausta lopuksi suolalla.
  3. Tarjoile lisänä esim. lohkoperunoita.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 182 kcal
Proteiini 15,9 g
Hiilihydraatti 1,2 g
Rasva 12,8 g
Tyydyttynyt rasva 6,4 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search