Porkkana-hirssipuuro

Porkkana-hirssipuuro
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Porkkana-hirssipuuro

Porkkana-hirssipuuro

Hirssipuuro ja täyteläinen maitojuoma saavat täydennystä pirteän värisestä porkkanasta. Kokeile ja ylläty kuinka helppoa ja hyvää!

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 iso (150 g)
porkkana
1 l
4 dl
hirssihiutaleita
½ tl
suolaa

Tarjoiluun

tummaa sokeria, esim. intiaani- tai ruokokidesokeria
jauhettua kanelia
n. 2 dl

Ohje

  1. (Ohje on tehty käyttämällä Valio Kiehu™ maitojuomaa, joka ei pala helposti pohjaan. Siksi ruoanlaitto on sillä vaivattomampaa.)
  2. Kuori ja raasta porkkana ohueksi raasteeksi (n. 3 dl).
  3. Kuumenna maitojuoma kiehuvaksi. Sekoita joukkoon porkkanaraaste. Keitä muutama min.
  4. Ripottele joukkoon hirssihiutaleet. Sekoita.
  5. Anna puuron hautua kypsäksi hiljaa kiehuen 5 min. Sekoita tasaiseksi ja mausta suolalla.
  6. Tarjoa puuro maitojuoman kanssa. Lisää päälle halutessasi pähkinöitä, leseitä tai kuivattuja marjoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
87 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›