Porkkanarieskat

Porkkanarieskat

Lämpimät, vastapaistetut porkkanarieskat saavat veden herahtamaan kielelle. Napostele rieskoja välipalaksi voin tai raejuuston kanssa.

25 min
helppo
208 kcal / 100g
2

Ainekset14 kpl

14 kpl
3 (270 g)
porkkanaa
5 dl
½ dl
siirappia
2 tl
suolaa
50 g
9 dl
hiivaleipävehnäjauhoja
1 ½ tl
leivinjauhetta

Ohje

  1. Raasta porkkanat hienoksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Nosta leivinpaperille märällä lusikalla taikinaa ja tasoita Ø 10 cm:n rieskoiksi.
  2. Kypsennä 250 asteessa n. 15 min.
  3. Lado rieskat päällekkäin ja peitä, jotta ne pehmiävät. Syö lämpiminä tai lämmitä ennen tarjoilua esim. mikroaaltouunissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
208 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›