Porkkanarieskat

Porkkanarieskat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Porkkanarieskat

Porkkanarieskat

Lämpimät, vastapaistetut porkkanarieskat saavat veden herahtamaan kielelle. Napostele rieskoja välipalaksi voin tai raejuuston kanssa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
15 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset14 kpl

14 kpl
3 (270 g)
porkkanaa
5 dl
½ dl
siirappia
2 tl
suolaa
50 g
9 dl
hiivaleipävehnäjauhoja
1 ½ tl
leivinjauhetta

Ohje

  1. Raasta porkkanat hienoksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Nosta leivinpaperille märällä lusikalla taikinaa ja tasoita Ø 10 cm:n rieskoiksi.
  2. Kypsennä 250 asteessa n. 15 min.
  3. Lado rieskat päällekkäin ja peitä, jotta ne pehmiävät. Syö lämpiminä tai lämmitä ennen tarjoilua esim. mikroaaltouunissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
208 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›