Possu-inkiväärihöystö

Possu-inkiväärihöystö
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Possu-inkiväärihöystö

Possu-inkiväärihöystö

Inkiväärillä ryyditetty possukastike on maukas arkiruoka yhdessä perunoiden tai salaatin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
50 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
400 g
porsaan paistisuikaleita
1 rkl
2 rkl
sinappia
1 - 2
sipulia
1 - 2
valkosipulin kynttä
2
porkkanaa
2 dl
2 dl
1
liha-juuresliemikuutio
n. 2 tl
tuoretta inkivääriä raastettuna
1 dl
persiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Sulata Oivariini pannulla. Lisää kuumalle pannulle pienissä erissä lihasuikaleet, ruskista
  2. Lisää sinappi, anna kiehahtaa. Rouhi päälle mustapippuria myllystä. Lisää hienonnetut sipulit, sekoittele.
  3. Lisää hetken päästä suikaloidut porkkanat, kerma, mehu, liemikuutio ja inkivääri. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 30 - 40 min tai kunnes kypsä.
  4. Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden sekä salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›