
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
2 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 dl vettä
- 1 dl kaljamaltaita
- 3 dl sokeroitua puolukkasurvosta
- 75 g hiivaa
- 2 tl suolaa
- ½ dl siirappia
- 1 rkl pomeranssinkuorta
-
1 dl
Valio rasvatonta maitojauhetta instantMonikäyttöinen Valio maitojauhe on aitoa maitoa kätevässä ja hyvin säilyvässä muodossa. Jauhe ei vaadi kylmäsäilytystä,…
- 14 dl hiivaleipävehnäjauhoja
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Voiteluun
- ½ dl vettä
- ½ dl siirappia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita maltaat veteen ja keitä n. 15 min. Jäähdytä kädenlämpöiseksi. Lisää hiiva, puolukkasurvos, mausteet ja maitojauhe. Alusta taikinaan jauhot ja Oivariini. Kohota.
- Leivo taikinasta kolme limppua. Kohota ne ja leikkaa ristiviilto kohonneisiin leipiin
- Kypsennä 175 asteessa n. 45 min. Voitele lämpiminä siirappivedellä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
231 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
38,4 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
3,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa