Puolukkaiseen kakkuun sopii loistavasti rukiisempi täytekakkupohja, josta vehnäjauhot jätetään kokonaan pois. Kokonaisten puolukoiden raikastama runsas puolukkahillo saa kaverikseen valkosuklaa-tuorejuustotäytteen. Leivo ja ihastu.
Rukiinen täytekakkupohja | |
---|---|
5 | luomu kananmunaa |
2 ¼ dl | sokeria |
1 dl | ruisjauhoja |
1 dl | perunajauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
Vuokaan | |
1 rkl | |
½ rkl | korppujauhoja |
Täyte | |
1 | liivatelehti |
1 rasia (200 g) | |
200 g | valkosuklaata |
1 prk (3 dl) | |
2 rkl | sokeria |
3 dl | puolukkahilloa |
300 g (6 dl) | pakastepuolukoita tai tuoreita puolukoita |
Kostutus, kuorrutus ja koristelu | |
n. 1 ½ dl | |
2 prk (à 2 dl) | |
1 tl | vaniljasokeria |
2 tl | puolukkajauhetta ja puolukoita |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.