Omena-puolukkapiirakka

Omena-puolukkapiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Omena-puolukkapiirakka

Omena-puolukkapiirakka

Mantelimassa ja maustettu rahka tuovat makua omena-puolukkapiirakan täytteeseen.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
2 ½ dl
vehnäjauhoja
½ dl
pikakaurahiutaleita
1 tl
leivinjauhetta
½ dl
sokeria
1 dl
¾ dl

Täyte

50 - 100 g
mantelimassaa
1 iso
omena
½ dl
puolukoita
2 prk (à 200 g)

Ohje

  1. Yhdistä kuivat aineet. Lisää Oivariini ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele piirasvuoan (halkaisija /sisämitta 25 cm) pohjalle ja reunoille.
  2. Nosta vuoka uunin alimmalle ritilätasolle. Esipaista pohjaa 200 asteessa n. 7 min.
  3. Raasta tai hienonna mantelimassa veitsellä. Kuori ja paloittele tai lohko omena. Asettele mantelimassa, omena ja puolukat esipaistetulle pohjalle. Levitä rahka päälle.
  4. Paista uunin alaosassa 200 asteessa 20 - 25 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›