Pohjaton puolukkapiirakka

Pohjaton puolukkapiirakka
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Pohjaton puolukkapiirakka

Pohjaton puolukkapiirakka

Pohjaton puolukkapiirakka on käytännössä pelkästään piiraan parasta osaa eli täytettä. Ilman pohjaa piiras on myös gluteeniton. Puolukan kirpeyttä taittaa makeat toffeekaramellit valmiin piirakan pinnalla.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
35 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
33 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
4
kananmunaa
½ dl
sokeria
1 prk (200 g)
1 prk (200 g)
200 g
puolukoita

Lisäksi

70 g
fudge-toffeekaramelleja
ripaus
kanelia

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää vaniljakreemi sekä kermaviili. Sekoita tasaiseksi.
  2. Kaada taikina leivinpaperoituun piirasvuokaan. Lisää pinnalle puolukat.
  3. Paista 200 asteessa n. 35 min.
  4. Viimeistele lämmin piiras kuutioiduilla toffeekaramelleilla ja ripauksella kanelia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
160 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.