Munkit kuuluvat kestosuosikkiherkkuihin ympäri vuoden, vaikka monesti se ajatellaan vappun sesonkituotteeksi. Ovathan munkit toreilla ja kahviloissa tarjolla läpi vuoden. Lisää munkkitaikinaan maitorahkaa, niin makuun tulee vieno hapokkuus joka on todella herkullinen tässä leivonnaisessa. Testattu on - maistuu myös lapsille!
250 g | |
1 ½ dl | |
1 pkt (50 g) | hiivaa |
1 ½ dl | sokeria |
1 ½ tl | kardemummaa |
¼ tl | suolaa |
1 | kananmuna |
6 ½ dl | vehnäjauhoja |
n. 1/2 dl | |
Paistamiseen | |
---|---|
1/2 - 1 l | rypsiöljyä |
Pinnalle | |
hienoa sokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.