Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Raikas kurkku-lohitäyte

Raikasta tämä kesäkeittiön kylmäsavulohitäyte kurkulla, sitruunankuorella ja mintulla, joka kasvaa monella ihan omassa puutarhassa. Täyte sopii monenlaiseen ruokaan: pottujen kanssa, leivän päälle tai vaikka ruisnachojen täytteeksi.

Raikas kurkku-lohitäyte
Raikas kurkku-lohitäyte

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 75 g kylmäsavulohta
  • 100 g kurkkua
  • 1 pieni (75 g) sipuli
  • 2 g mintunlehtiä
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön kermaviiliä laktoositon
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
    Valio Keittiön kermaviili 200 g laktoositon
  • sokeria
  • ⅓ tl sitruunan kuori raastettuna
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuutioi kylmäsavulohi ja kurkku. Hienonna sipuli ja mintunlehdet.
  2. Sekoita kaikki aineet kulhossa. Anna maustua mielellään varttitunti ennen tarjoilua.
  3. Tarjoa leivän päällä, grilliruoan lisukkeena tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 120 kcal
Proteiini 6,6 g
Hiilihydraatti 3,1 g
Rasva 8,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,2 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sokeria
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search