Röstiblinit

Röstiblinit
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Röstiblinit

Röstiblinit

Perunaröstit palsternakkasäväyksellä maistuvat alkuruokana tai illanistujaisissa mihin vuoden aikaan tahansa. Ne ovat myös herkullinen vaihtoehto bliniaikaan smetanan ja mädin kanssa tarjoiltuna.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
15 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset16 kpl

16 kpl
600 g
jauhoista perunaa
150 g
palsternakkaa
¾ tl
suolaa

Täytteet

1 - 2 prk (à 120 g)
200 g
kirjolohen mätiä
1
punasipuli
mustapippuria myllystä
hienonnettua ruohosipulia
sitruunalohkoja

Paistamiseen

Ohje

  1. Kuori ja raasta juurekset monitoimikoneessa (keskikokoinen raastinterä). Mausta raaste suolalla.
  2. Paista röstit voissa pikkulettupannulla korkeammalla keskilämmöllä: nostele pannukoloihin raastetta ja paista molemmin puolin, noin 2 min / puoli.
  3. Nosta esipaistetut röstit leivinpaperin päälle uunipellille. Annoksesta tulee 16 röstiä ja ne mahtuvat yhdelle pellille. Kypsennä röstit uunin keskitasolla 175 asteessa 15 min.
  4. Tarjoa röstit blinien tapaan mädin, hienonnetun sipulin ja mustapippurin kera. Viimeistele annos tuoreella yrtillä. Makua terästää pieni sitruunamehutujaus lohkosta puristettuna.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
156 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.