
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni100°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 dl mantelijauhetta
-
½ prk (à 150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- ½ ruukkua ruohosipulia
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita ainekset keskenään, ruohosipuli hienonnettuna.
- Kauli massa kahden leivinpaperin välillä mahdollisimman ohueksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Poista päällimmäinen leivinpaperi ja leikkaa levy haluamasi kokoisiksi paloiksi. Ripottele pinnalle hiukan sormisuolaa.
- Paista uunin alaosassa 100 asteessa n. 1 h, kunnes levy on hiukan ruskistunut. Anna jäähtyä hyvin ennen tarjoilua.
- Tarjoa juustojen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
534 kcal
Proteiini
19,4 g
Hiilihydraatti
5,8 g
Rasva
46,6 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
9,8 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa