Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Ruohosipulicrackerit

Miksi et tekisi voileipäkeksejä itse, kun se on näin helppoa? Nämä manteliset keksit ovat herkullisia myös sellaisenaan naposteltavaksi.

Ruohosipulicrackerit
Ruohosipulicrackerit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 dl mantelijauhetta
  • ½ prk (à 150 g)
    Valio Keittiön crème fraîchea
    Valio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • ½ ruukkua ruohosipulia
  • ripaus suolaa

Ohje

  1. Sekoita ainekset keskenään, ruohosipuli hienonnettuna.
  2. Kauli massa kahden leivinpaperin välillä mahdollisimman ohueksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Poista päällimmäinen leivinpaperi ja leikkaa levy haluamasi kokoisiksi paloiksi. Ripottele pinnalle hiukan sormisuolaa.
  3. Paista uunin alaosassa 100 asteessa n. 1 h, kunnes levy on hiukan ruskistunut. Anna jäähtyä hyvin ennen tarjoilua.
  4. Tarjoa juustojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 534 kcal
Proteiini 19,4 g
Hiilihydraatti 5,8 g
Rasva 46,6 g
Tyydyttynyt rasva 7,2 g
Ravintokuitu 9,8 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search