
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 dl sämpyläjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 1 rkl sokeria
- 1-2 tl vaniljasokeria
-
8 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 2 kananmunaa
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Tarjoiluun
- 250 g mansikoita, sokeria
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaa vaahdotettunaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa mansikka
Voit kokeilla myös -
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Sekoita kuivat aineet kulhossa. Vatkaa maito joukkoon. Lisää lopuksi munat ja Oivariini.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Paista pannaria uunin keskitasolla 225 asteessa 25 - 30 min.
- Leikkaa annospaloiksi 3 x 3.
- Tarjoa pehmeäksi vaahdoksi vatkatun kerman ja/tai mansikkarahkan ja mansikoiden kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
156 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
12,9 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa