Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g bratwurstia
-
2 -3 tl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pussi (400 g) pannuperunoita
- 2 punasipulia
- 2 tl currya
- 1 pussi (200 g) vihreitä pakastepapuja
- 1 dl amerikkalaista kurkkusalaattia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 1 dl ruohosipulia tai persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Paista paloitellut makkarat pannulla Oivariini rasvassa. Siirrä ne lautaselle.
- Paista perunat ja hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa. Lisää paistamisen loppuvaiheessa curry ja pavut. Mausta kurkkusalaatilla.
- Lisää juustokerma ja makkarat. Sekoita ja anna kiehahtaa. Lisää päälle hienonnettua yrttiä
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
155 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
14,3 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.