Saksalainen pyttipannu

Saksalainen pyttipannu

Yksinkertaisimmassa pyttipannussa maistuvat perunat ja makkara, mutta sitä voi helposti muunnella oman makunsa mukaan lisäämällä kasviksia. Juustoista makua ruokaan tuo Kolmen juuston ruokakerma.

Ainekset2 annosta

2 annosta
300 g
bratwurstia
2 -3 tl
1 pussi (400 g)
pannuperunoita
2
punasipulia
2 tl
currya
1 pussi (200 g)
vihreitä pakastepapuja
1 dl
amerikkalaista kurkkusalaattia
1 prk (2,5 dl)
1 dl
ruohosipulia tai persiljaa

Ohje

  1. Paista paloitellut makkarat pannulla Oivariini rasvassa. Siirrä ne lautaselle.
  2. Paista perunat ja hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa. Lisää paistamisen loppuvaiheessa curry ja pavut. Mausta kurkkusalaatilla.
  3. Lisää juustokerma ja makkarat. Sekoita ja anna kiehahtaa. Lisää päälle hienonnettua yrttiä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
178 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›