Satokausikalenterin jogurttisilli ja uudet perunat

Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin jogurttisilli ja uudet perunat

Satokausikalenterin jogurttisilli ja uudet perunat

Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin jogurttisilli ja uudet perunat

Alkuruokana juhannuksena tai kesämenussa tarjoilemme maukasta jogurttisilliä keitettyjen uusien perunoiden kanssa. Valio Luomu turkkilainen jogurtti on omiaan sillin kastikkeeksi, sillä se on paksua ja täyteläistä. Jogurtti maustetaan nippusipulilla, tillillä, valkosipulilla ja Dijon-sinapilla. Ripaus sokeria pyöristää maun.

4 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset4 Henkilölle

150 g
matjessilliä
1 nippusipuli varsineen
1 rkl
tilliä hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi
1 dl
½ rkl
Dijon-sinappia
½ rkl
sokeria
1 ripaus
valkopippuria

Lisäksi

600 g
varhaisperunoita
suolaa keitinveteen

Ohje

  1. Liota matjessilliä kylmässä vedessä tunti pari ennen valmistusta.
  2. Valuta ja leikkaa silli suupaloiksi. Hienonna nippusipuli varsineen sekä tilli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita sipuli, tilli ja valkosipuli turkkilaisen jogurtin joukkoon.
  3. Mausta Dijon-sinapilla, sokerilla ja valkopippurilla. Sekoita kastike sillien joukkoon ja anna maustua jääkaapissa perunoiden kypsymisen ajan.
  4. Keitä hyvin pestyt perunat suolalla maustetussa vedessä napakan kypsiksi. Mausta luomu voilla. Tarjoile lämpiminä jogurttisillin kera.
  5. Jogurttisilli säilyy jääkaapissa tiiviisti suljetussa purkissa muutaman päivän.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›