Satokausikalenterin juustokuusi

Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin juustokuusi

Satokausikalenterin juustokuusi

Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin juustokuusi

Kuusen muotoon aseteltu juustotarjotin on helppo, mutta silti juhlava tarjottava. Juustokuusen kokoa on helppo varioida. Nyrkkisääntönä voi pitää, että juustoja varataan yhteensä 150 g per ruokailija.

4 Henkilölle
15 min
00 arvostelua

Ainekset4 Henkilölle

hedelmiä, esimerkiksi viinirypäleitä, omenoita, kiivejä
oliiveja
rosmariinia
pala lehtiselleriä
suolakeksejä
hilloa, esimerkiksi viikunahilloa

Ohje

  1. Leikkaa juustot suupaloiksi. Pese hedelmät ja leikkaa nekin paloiksi tai siivuiksi.
  2. Asettele juustot, hedelmät, oliivit ja suolakeksit kuusen muotoon tarjoiluvadille. Asettele rosmariinin lehtiä havuiksi ja lehtisellerin pala kuusen jalaksi sekä pyöreä suolakeksi joulukuusen tähdeksi. Tarjoile lisäksi erilaisia suolakeksejä ja hyvää hilloa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.