Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Kala-kaaliseljankaan pilkoimme parsakaalia, suippokaalia sekä lehtikaalia. Joukkoon sopisi hyvin ruusu- ja kukkakaali. Seljankan salaisuus on hapokkaassa tomaattiliemessä, jota maustavat suolakurkkukuutiot ja oliivit. Upean makuinen kalakeitto tarjoillaan täyteläisen Valio Luomu turkkilaisen jogurtin kanssa, joka antaa keitolle viimeisen silauksen.
1 kpl | sipuli |
4 kpl | valkosipulinkynttä |
1 kpl | porkkana |
400 g | suippo- tai valkokaalia |
200 g | parsakaalia |
1-2 lehtikaalin lehteä | |
2 rkl | öljyä |
800 g | tomaattimurskaa |
1 l | kalalientä |
700 g | kalaa kuutioituna (esim. kuhaa ja lohta) |
1 kpl | suolakurkkua |
½ dl | viipaloituja mustia kivettömiä oliiveja |
yhden sitruunan mehu | |
suolaa | |
mustapippuria | |
½ dl | tilliä hienonnettuna |
Tarjoiluun: | |
---|---|
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.