
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (100 g) kypsä, jauhoinen peruna
- 250 g perattua savukalaa esim. siikaa tai kirjolohta
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 keitettyä (10 min) kananmunaa
- ½ dl sitruunamehua
- ¼ tl valkopippuria
- ½ dl tilliä tai ruohosipulia
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Raasta keitetty, jäähtynyt peruna hienolla terällä.
- Lisää perattu, hienonnettu savukala, crème fraîche, huoneenlämpöinen voi ja keltuaiset. Lisää sitruunamehu, pippuri ja mausteyrtti.
- Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.
- Voit tarjota tahnaa sellaisenaan ruisleivän tai hapankorpun päällä tai alkupalana keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
224 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
3 g
Rasva
19,8 g
Tyydyttynyt rasva
8,9 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa