Avokadolevite

Avokadolevite
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Avokadolevite

Avokadolevite

Maistuva avokadolevite toimii leivän päällä, salaatin kastikkeena tai vaikka uuniperunan täytteenä. Avokado tummuu kohtuullisen nopeasti, joten levite kannattaa tarvittaessa pakata huolella ilmatiiviiseen rasiaan ja säilyttää jääkaapissa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 dl

3 dl
2
avokadoa
½ rasiaa (à 200 g)
¼
punainen chilipalko
1 rkl
sitruunamehua
ruukku
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Puolita avokadot. Poista kivi napauttamalla veitsen terä kiven keskelle ja pyöräyttämällä kivi irti. Lusikoi avokadon liha kulhoon.
  2. Lisää tuorejuusto, hienonnettu chili ja korianteri sekä sitruunamehu.
  3. Muussaa ja sekoita haarukalla.
  4. Käytä levitteenä tai dippinä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
163 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›