Avokadolevite

Avokadolevite

10 min
helppo
163 kcal / 100g
1
0

Maistuva avokadolevite toimii leivän päällä, salaatin kastikkeena tai vaikka uuniperunan täytteenä. Avokado tummuu kohtuullisen nopeasti, joten levite kannattaa tarvittaessa pakata huolella ilmatiiviiseen rasiaan ja säilyttää jääkaapissa.

Ainekset3 dl

3 dl
2
avokadoa
½ rasiaa (à 200 g)
¼
punainen chilipalko
1 rkl
sitruunamehua
ruukku
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Puolita avokadot. Poista kivi napauttamalla veitsen terä kiven keskelle ja pyöräyttämällä kivi irti. Lusikoi avokadon liha kulhoon.
  2. Lisää tuorejuusto, hienonnettu chili ja korianteri sekä sitruunamehu.
  3. Muussaa ja sekoita haarukalla.
  4. Käytä levitteenä tai dippinä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
163 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
15 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
8 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)