Siirry sisältöön
Avokadolevite

Avokadolevite

Maistuva avokadolevite toimii leivän päällä, salaatin kastikkeena tai vaikka uuniperunan täytteenä. Avokado tummuu kohtuullisen nopeasti, joten levite kannattaa tarvittaessa pakata huolella ilmatiiviiseen rasiaan ja säilyttää jääkaapissa.

Avokadolevite

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 avokadoa
  • ½ rasiaa (à 200 g)
    Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa
    Valio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
    Valio Viola® e200 g valkosipuli tuorejuusto laktoositon
  • ¼ punainen chilipalko
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 dl tuoretta korianteria

Ohje

  1. Puolita avokadot. Poista kivi napauttamalla veitsen terä kiven keskelle ja pyöräyttämällä kivi irti. Lusikoi avokadon liha kulhoon.
  2. Lisää tuorejuusto, hienonnettu chili ja korianteri sekä sitruunamehu.
  3. Muussaa ja sekoita haarukalla.
  4. Käytä levitteenä tai dippinä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 1,4 g
Rasva 14,7 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 3,6 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search