Sienisalaatti palttoonnapeilla

Sienisalaatti palttoonnapeilla

Buffet-pöydässä erilaisten keksien ja leipäviipaleiden päällä on näppärä tarjoilla monenlaisia lisukkeita, kuten sienisalaattia.

Ainekset30 kpl

30 kpl
300 g
suolasieniä tai 1 tlk (315/160 g) sienikuutioita miedossa suolaliemessä
1
sipuli
1 ruukku
villirucolaa
2 prk (à 150 g)
mustapippuria , suolaa

Tarjoiluun

Väinämöisen palttoonnappeja

Ohje

  1. Kiehauta suolasienet 2 kertaan vettä välillä vaihtaen. Huuhdo kylmällä vedellä ja purista kuivaksi. (Mietoon suolaliemeen säilötyt sienet valutetaan hyvin).
  2. Hienonna sienet ja sipuli. Sekoita.
  3. Irrota rucolaruukusta n. 30 pientä lehteä koristeeksi. Hienonna loppu rucola. Lisää se sekä kiinteäksi vatkattu crème fraîche sieniseokseen.
  4. Mausta salaatti makusi mukaan pippurilla ja tarvittaessa suolalla.
  5. Jaa salaatti palttoonnapeille. Koristele rucolan lehdillä

Vinkki

* Voit korvata rucolan persiljalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)