Sienisalaatti palttoonnapeilla

Sienisalaatti palttoonnapeilla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sienisalaatti palttoonnapeilla

Sienisalaatti palttoonnapeilla

Buffet-pöydässä erilaisten keksien ja leipäviipaleiden päällä on näppärä tarjoilla monenlaisia lisukkeita, kuten sienisalaattia.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset30 kpl

30 kpl
300 g
suolasieniä
1
sipuli
1 ruukku
villirucolaa
2 prk (à 150 g)
mustapippuria , suolaa

Tarjoiluun

Väinämöisen palttoonnappeja

Ohje

  1. Kiehauta suolasienet 2 kertaan vettä välillä vaihtaen. Huuhdo kylmällä vedellä ja purista kuivaksi. (Mietoon suolaliemeen säilötyt sienet valutetaan hyvin).
  2. Hienonna sienet ja sipuli. Sekoita.
  3. Irrota rucolaruukusta n. 30 pientä lehteä koristeeksi. Hienonna loppu rucola. Lisää se sekä kiinteäksi vatkattu crème fraîche sieniseokseen.
  4. Mausta salaatti makusi mukaan pippurilla ja tarvittaessa suolalla.
  5. Jaa salaatti palttoonnapeille. Koristele rucolan lehdillä
Vinkki

Vinkki

Voit korvata rucolan persiljalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.