Sinappikastike parsalle

Sinappikastike parsalle
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sinappikastike parsalle

Sinappikastike parsalle

Vahvan makuinen dijon-sinappi on kokeilemisen arvoinen makupari tuoreelle parsalle. Kevään helpoin ja herkullisin alkuruoka valmistuu vartissa. Parsan ja kastikkeen yhdistelmä sopii nautittavaksi sellaisenaan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (100 g)
sipuli hienonnettuna
1 rkl
1 dl
2 dl
100 g
1/2 - 1 rkl
karkeaa sinappia esim. Dijon
¼ tl
valkopippuria
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Kuullota sipulia voissa, älä ruskista. Lisää mehu tai viini ja keitä kokoon (n. 5 min). Lisää kerma ja kiehauta.
  2. Siirrä kastike pois liedeltä ja vatkaa kuutioitu, kylmä voi kastikkeeseen esim. sauvasekoittimella. (Käytä muovikelmua apuna sauvasekoittimen ympärillä, jos kastike roiskuu.)
  3. Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla. Kaada kastike keitettyjen parsojen päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
303 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
31 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›