Sinappikastike parsalle

Sinappikastike parsalle

15 min
helppo
303 kcal / 100g
0
0

Vahvan makuinen dijon-sinappi on kokeilemisen arvoinen makupari tuoreelle parsalle. Kevään helpoin ja herkullisin alkuruoka valmistuu vartissa. Parsan ja kastikkeen yhdistelmä sopii nautittavaksi sellaisenaan.

Ainekset

4 annosta
1 (100 g)
sipuli hienonnettuna
1 rkl
1 dl
2 dl
100 g
1/2 - 1 rkl
karkeaa sinappia esim. Dijon
¼ tl
valkopippuria
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Kuullota sipulia voissa, älä ruskista. Lisää mehu tai viini ja keitä kokoon (n. 5 min). Lisää kerma ja kiehauta.
  2. Siirrä kastike pois liedeltä ja vatkaa kuutioitu, kylmä voi kastikkeeseen esim. sauvasekoittimella. (Käytä muovikelmua apuna sauvasekoittimen ympärillä, jos kastike roiskuu.)
  3. Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla. Kaada kastike keitettyjen parsojen päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
303 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
31 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)