
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (100 g) sipuli hienonnettuna
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 dl
Valio omenatäysmehua tai kuivaa valkoviiniäValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½-1 rkl karkeaa sinappia esim. Dijon
- ¼ tl valkopippuria
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota sipulia voissa, älä ruskista. Lisää mehu tai viini ja keitä kokoon (n. 5 min). Lisää kerma ja kiehauta.
- Siirrä kastike pois liedeltä ja vatkaa kuutioitu, kylmä voi kastikkeeseen esim. sauvasekoittimella. (Käytä muovikelmua apuna sauvasekoittimen ympärillä, jos kastike roiskuu.)
- Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla. Kaada kastike keitettyjen parsojen päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
308 kcal
Proteiini
1,2 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
32,3 g
Tyydyttynyt rasva
19,1 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa