Siirry sisältöön
Nopea parsankastike

Nopea parsankastike

Jos kauhistut pelkästä ajatuksesta Hollandaise ja Bearnaise -kastikkeiden valmistuksesta, tässä on ratkaisu. Pirteän parsankastikkeen voit valmistaa myös nopeasti ja helposti.

Nopea parsankastike

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 dl
    Valio kuohukermaa laktoositon
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 1 l laktoositon, luomu
  • ½ rkl piparjuuritahnaa
  • 2 tl makeaa sinappia
  • 1 pieni valkosipulin kynsi
  • ¼ tl suolaa
  • 0 kg hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Kuumenna kerma kattilassa. Mausta. Lisää hienoksi hakattu persiljasilppu. Vatkaa kastike halutessasi sauvasekoittimella kuohkeaksi.
  2. Tarjoa keitetyn parsan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 303 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 4,4 g
Rasva 31 g
Tyydyttynyt rasva 18,4 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • hienonnettua ruohosipulia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search