Sitruunaletut

Sitruunaletut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sitruunaletut

Sitruunaletut

Tuunaa perinteinen lettutaikina sitruunaraasteella. Tarjoile raikkaat letut kermavaahdon ja mansikoiden kera.

Valmistusaika

Työaika
1 h
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset40 pientä lettua

40 pientä lettua
2
kananmunaa
5 dl
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
1 rkl
sokeria
yhden
sitruunan kuori raastettuna
½ dl

Paistamiseen

Tarjoiluun

1 prk (2 dl)
mansikoita

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää muut aineet (pese sitruuna kuumalla vedellä ennen raastamista). Anna turvota n. 30 min.
  2. Paista taikinasta Oivariini rasvassa pieniä tai isoja ohukaisia.
  3. Tarjoa vaahdotetun vispikerman ja viipaloitujen (sokeroitujen) mansikoiden kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›