
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl sokeria
- 1 kananmuna
- 230 g (3,5 dl) vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 0 kg sitruunan kuori raastettuna
-
1 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
Täyte
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® sitruuna tuorejuustoaValio Viola® sitruuna on raikkaan sitruksinen tuorejuusto, joka saa makunsa aidoista sitruunoista ja sitruunankuoresta. Se…
-
1 rasia (200 g) Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
Voit kokeilla myös -
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl tomusokeria
Pinnalle
- 0 kg tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota mikrossa pehmitetty voi sekä sokeri.
- Vatkaa joukkoon muna.
- Lisää taikinaan jauho-leivinjauheseos siivilän läpi. Sekoita lopuksi joukkoon sitruunan kuori ja maitojuoma. Sekoita vain sen verran, että ainekset sekoittuvat.
- Tee taikinasta tanko. (Käytä pöydällä apuna jauhoja, koska taikina on melko pehmeää.) Jaa tanko ensin 4:ään osaan. Jaa kukin tanko vielä 10:een osaan. Näin saat 40 palaa. Muotoile ne jauhotetuin käsin pyöreiksi palloiksi kolmelle uunipellille leivinpaperille. Jätä hiukan tilaa leviämiselle.
- Paista 175 asteessa uunin keski- / yläosassa n. 10 min tai kunnes vaaleanruskeita ja kypsiä.
- Jäähdytä.
- Täyte: Vatkaa huoneenlämpöisen tuorejuuston joukkoon sulatettu voi ja tomusokeri.
- Pursota tai levitä täyte veitsellä puolelle leivonnaispohjista, niiden sileälle pohjapinnalle. Pursota ensin kaikille pohjille niiden ulkoreunaan, niin saat täytteen jaettua tasaisesti. Sen jälkeen laita kannet.
- Sihtaa siivilän läpi tomusokeria pinnalle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
358 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
43,6 g
Rasva
17,9 g
Tyydyttynyt rasva
10,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruunan kuori
- tomusokeria