Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.64
tähteä viidestä
11 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 400 g naudan jauhelihaa, 10%
- 2 tl valkosipulijauhetta
- 2 tl oreganoa
- 1 tl paprikajauhetta
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
Tsatsiki
-
2 dl
Valio Keittiön turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- ½ kurkku
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 tl sitruunamehua
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Lisäksi
- 4 vehnätortillaa
- 2 tomaattia
- 1 punasipuli
- ½ ruukku jääsalaattia
-
½ prk (à 180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- ½ ruukku tuoretta lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita jauhelihan joukkoon mausteet. Jaa massa neljään osaan. Painele jauheliha neljän tortillaletun pinnalle lusikalla.
- Raasta pesty kurkku ja valuta siivilässä enimmät nesteet pois. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita kaikki tsatsikin ainekset kulhossa ja siirrä jääkappiin maustumaan noin 10 minutiksi.
- Viipaloi pestyt tomaatit. Kuori ja viipaloi punasipuli. Huuhtele ja suikaloi salaatti.
- Kuumenna rasva pannulla. Laita tortillalettu pannulle lihapuoli alaspäin. Paina tortillaa lastalla jotta jauheliha paistuu hyvin. Paista muutama min. Käännä lettu lastan avulla. Laske lämpöä ja paista hetki kunnes tortilla saa väriä. Siirrä tortilla lautaselle ja paista loput tortillat.
- Täytä valmiit tortillat tsatsikilla, salaatilla, tomaattiviipaleilla ja punasipulilla. Murustele päälle valutettua salaattijuustoa. Viimeistele tuoreella lehtipersijlalla. Taita kahtia ja nauti heti.
VINKKI!
- Voit käyttää naudan jauhelihan sijaan myös kanan jauhelihaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
8,2 g
Hiilihydraatti
7,1 g
Rasva
8,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











