Smetanamarinoitua broileria

Smetanamarinoitua broileria

6 h
keskitaso
174 kcal / 100g
0
0

Smetanaa voi käyttää myös marinadissa. Lisää smetanaan sekaan valkosipulia, oreganoa sekä rosépippuria. Tämä marinadi sopii erityisesti kanalle.

Ainekset

6 annosta
6 isoa
broilerin rintaleikettä
2 tl
suolaa
1 tl
currya
1 tl
kokonaisia mustapippureita
2
kanelitankoa

Marinadi

1 prk (120 g)
4 - 6
valkosipulin kynttä
2 tl
oreganoa
1 tl
rouhittua rosépippuria
1 tl
suolaa
½ dl
makeaa, mietoa chilikastiketta

Ohje

  1. Broilerin keittäminen

  2. Laita vesi ja mausteet kattilaan. Kun vesi kiehuu, lisää rintaleikkeet.
  3. Keitä noin 20 min ja anna jäähtyä keitinliemessään hetki.
  4. Marinadi

  5. Sekoita marinadi. Kaada marinadi pussiin ja lisää lihat hieman lämpiminä. Tee pussin suuhun solmu tai sulje se kumilenkillä.
  6. Pyörittele pussia silloin tällöin ja säilytä sitä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
  7. Grillaus

  8. Lämmitä grilli tasaiseksi. Pyyhi ylimääräinen marinadi pois.
  9. Aseta lihat grilliin ja grillaa pinta rapeaksi, kunnes liha on sisältäkin lämmintä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
11 g
Suola
1,9 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)