Smetanamarinoitua broileria

Smetanamarinoitua broileria
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Smetanamarinoitua broileria

Smetanamarinoitua broileria

Smetanaa voi käyttää myös marinadissa. Lisää smetanaan sekaan valkosipulia, oreganoa sekä rosépippuria. Tämä marinadi sopii erityisesti kanalle.

Valmistusaika

Työaika
1 h
marinointi
5 h
Yhteensä
6 h

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
6 isoa
broilerin rintaleikettä
2 tl
suolaa
1 tl
currya
1 tl
kokonaisia mustapippureita
2
kanelitankoa

Marinadi

1 prk (120 g)
4 - 6
valkosipulin kynttä
2 tl
oreganoa
1 tl
rouhittua rosépippuria
1 tl
suolaa
½ dl
makeaa, mietoa chilikastiketta

Ohje

  1. Broilerin keittäminen

  2. Laita vesi ja mausteet kattilaan. Kun vesi kiehuu, lisää rintaleikkeet.
  3. Keitä noin 20 min ja anna jäähtyä keitinliemessään hetki.
  4. Marinadi

  5. Sekoita marinadi. Kaada marinadi pussiin ja lisää lihat hieman lämpiminä. Tee pussin suuhun solmu tai sulje se kumilenkillä.
  6. Pyörittele pussia silloin tällöin ja säilytä sitä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
  7. Grillaus

  8. Lämmitä grilli tasaiseksi. Pyyhi ylimääräinen marinadi pois.
  9. Aseta lihat grilliin ja grillaa pinta rapeaksi, kunnes liha on sisältäkin lämmintä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›