
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
5 h
Yhteensä
6 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 isoa broilerin rintaleikettä
- 2 tl suolaa
- 1 tl currya
- 1 tl kokonaisia mustapippureita
- 2 kanelitankoa
Marinadi
- 1 prk (120 g)
- 4-6 valkosipulin kynttä
- 2 tl oreganoa
- 1 tl rouhittua rosépippuria
- 1 tl suolaa
- ½ dl makeaa, mietoa chilikastiketta
Jaa resepti
Ohje
Broilerin keittäminen
- Laita vesi ja mausteet kattilaan. Kun vesi kiehuu, lisää rintaleikkeet.
- Keitä noin 20 min ja anna jäähtyä keitinliemessään hetki.
Marinadi
- Sekoita marinadi. Kaada marinadi pussiin ja lisää lihat hieman lämpiminä. Tee pussin suuhun solmu tai sulje se kumilenkillä.
- Pyörittele pussia silloin tällöin ja säilytä sitä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Grillaus
- Lämmitä grilli tasaiseksi. Pyyhi ylimääräinen marinadi pois.
- Aseta lihat grilliin ja grillaa pinta rapeaksi, kunnes liha on sisältäkin lämmintä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
175 kcal
Proteiini
17,4 g
Hiilihydraatti
3,7 g
Rasva
10,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa