
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl sokeria
- 2 kananmunaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 pussi (70 g) hasselpähkinää rouhittuna
- ½ dl kaakaojauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
Suklaa-pähkinäkuorrutus
- 150 g suklaa-pähkinälevitettä, esim. Nutellaa
-
2-3 rkl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Vatkaa munat vaahtoon yksitellen. Yhdistä kuivat aineet, lisää ne sekä crème fraîche.
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun 1,8 litran rengaskakkuvuokaan.
- Paista 175 asteessa noin 1 tunti.
- Valmista kuorrutus. Kuumenna kerma kattilassa, lisää suklaa-pähkinälevite ja sekoita tasaiseksi. Kaada kuorrute kakun päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
423 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
39,8 g
Rasva
26,2 g
Tyydyttynyt rasva
11,7 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa