Tuhti kirsikkakakku valmistetaan käyttämällä hapankirsikoita, joita saa kaupoista ympäri vuoden. Tuoreet kirsikat tuovat kokonaisuuteen raikkautta ja hieman hapokkuuttakin. Jos niitä ei ole saatavilla, käytä kakun pinnalla muita marjoja.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Pohja | |
---|---|
1 dl | hapankirsikoita (säilyke) |
200 g | |
200 g | taloussuklaata |
4 | kananmunaa |
2 dl | sokeria |
2 ½ dl | vehnäjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
Vuokaan | |
1 rkl | |
n. 1 rkl | korppujauhoja |
Täyte ja kostutus | |
1 dl | kirsikkahilloa tai marjahilloa |
3 dl | hapankirsikoita (säilyke) |
2 dl | |
( ½ dl | rommia tai säilykekirsikoiden lientä ) |
Kuorrutus | |
1 prk (3,3 dl) | |
150 g | valkosuklaata |
½ l | tuoreita kirsikoita |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.