Suolainen pannukakku

Suolainen pannukakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Suolainen pannukakku

Suolainen pannukakku

Suolainen pannukakku on oivallinen välipala tai pikkusuolainen vaikka suosikkisarjan ääreen iltasella. Pinaatti ja AURA juusto ovat paitsi kaunis, myös maukas makupari.

Valmistusaika

Työaika
15 min
turvotus
30 min
uunissa
25 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
55 arvostelua

Ainekset1 uunipannullinen

1 uunipannullinen
4
kananmunaa
1 l
5 ½ dl
vehnäjauhoja
½ - 3/4 tl
suolaa
½ dl
1 pussi (150 g)
100 g
babypinaattia

Ohje

  1. Yhdistä munat ja maito. Vatkaa joukkoon kuivat jauhot, suola ja Oivariini.
  2. Anna turvota 30 min. Lisää joukkoon pannulla nopeasti pehmennetty pinaatti.
  3. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle. Ripota pinnalle AURA.
  4. Paista pannukakku kiertoilmassa 225 asteessa uunin keskiosassa 25 min tai tasalämmöllä 250 asteessa ensin 10 min ja sitten 225 asteessa n . 15 min, kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.
Vinkki

Vinkki

Halutessasi voit lisätä pannukakkuun esim. 150 - 200 g meetwurstia, kinkkua, tonnikalaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
155 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.