
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kananmunaa
-
1 l
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 5½ dl vehnäjauhoja
- ½-¾ tl suolaa
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 100 g babypinaattia
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä munat ja maito. Vatkaa joukkoon kuivat jauhot, suola ja Oivariini.
- Anna turvota 30 min. Lisää joukkoon pannulla nopeasti pehmennetty pinaatti.
- Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle. Ripota pinnalle AURA.
- Paista pannukakku kiertoilmassa 225 asteessa uunin keskiosassa 25 min tai tasalämmöllä 250 asteessa ensin 10 min ja sitten 225 asteessa n . 15 min, kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
154 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
16,5 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa