Teeleivät

Teeleivät

Teeleivät ovat oiva valinta, kun haluat valmistaa nopeasti jotain lämmintä leivonnaista väli- tai iltapalalle. Ihana tuoksu leviää keittiöön! Sipaise teeleivän päälle nokare voita tai hiukan marmeladia.

25 min
helppo
336 kcal / 100g
12
13

Ainekset4 kpl

4 kpl
3 ½ dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 pussi (150 g)
1 dl
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Yhdistä kuivat aineet ja juustoraaste.
  2. Lisää Oivariini ja kermaviili. Sekoita nopeasti, ettei taikina sitkisty.
  3. Taputtele leivinpaperille pellille jauhojen avulla neljä pyöreää, matalaa leipää. Jaa leivät leivinpyörällä neljään osaan. Pistele haarukalla.
  4. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 12 - 15 min tai kunnes kypsiä.
  5. Tarjoa voin kera.
  6. OMENATEELEIVÄT

  7. Lisää taikinaan 1 (150 g) omena raastettuna.
  8. PORKKANATEELEIVÄT

  9. Lisää taikinaan 1 - 2 (150 g) porkkanaa raastettuna.
  10. GLUTEENITTOMAT TEELEIVÄT

  11. Korvaa vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella. Valmista muuten samaan tapaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
336 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
319 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)