Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Teeleivät

Teeleivät ovat oiva valinta, kun haluat valmistaa nopeasti jotain lämmintä leivonnaista väli- tai iltapalalle. Ihana tuoksu leviää keittiöön! Sipaise teeleivän päälle nokare voita tai hiukan marmeladia.

Teeleivät
Teeleivät

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Yhdistä kuivat aineet ja juustoraaste.
  2. Lisää Oivariini ja kermaviili. Sekoita nopeasti, ettei taikina sitkisty.
  3. Taputtele leivinpaperille pellille jauhojen avulla neljä pyöreää, matalaa leipää. Jaa leivät leivinpyörällä neljään osaan. Pistele haarukalla.
  4. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 12 - 15 min tai kunnes kypsiä.
  5. Tarjoa voin kera.

OMENATEELEIVÄT

  1. Lisää taikinaan 1 (150 g) omena raastettuna.

PORKKANATEELEIVÄT

  1. Lisää taikinaan 1 - 2 (150 g) porkkanaa raastettuna.

GLUTEENITTOMAT TEELEIVÄT

  1. Korvaa vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella. Valmista muuten samaan tapaan.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 337 kcal
Proteiini 10,3 g
Hiilihydraatti 26,2 g
Rasva 20,8 g
Tyydyttynyt rasva 7 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search