
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
3.86
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kuivat aineet ja juustoraaste.
- Lisää Oivariini ja kermaviili. Sekoita nopeasti, ettei taikina sitkisty.
- Taputtele leivinpaperille pellille jauhojen avulla neljä pyöreää, matalaa leipää. Jaa leivät leivinpyörällä neljään osaan. Pistele haarukalla.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 12 - 15 min tai kunnes kypsiä.
- Tarjoa voin kera.
OMENATEELEIVÄT
- Lisää taikinaan 1 (150 g) omena raastettuna.
PORKKANATEELEIVÄT
- Lisää taikinaan 1 - 2 (150 g) porkkanaa raastettuna.
GLUTEENITTOMAT TEELEIVÄT
- Korvaa vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella. Valmista muuten samaan tapaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
337 kcal
Proteiini
10,3 g
Hiilihydraatti
26,2 g
Rasva
20,8 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa