Tomaattikala uunissa

Tomaattikala uunissa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tomaattikala uunissa

Tomaattikala uunissa

Kirjolohifileestä valmistuu helppoa, mutta maukasta arkiruokaa. Kala maistuu lapsillekin, kun siitä poistetaan ruodot ennen valmistusta.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
35 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (n. 625 g)
kirjolohifilee
½ tl
suolaa
2 rkl
kaprista
2 (200 g)
tomaattia
½ tl
rouhittua mustapippuria
1 rkl
hunajaa
2 dl

Ohje

  1. Huuhtele kala kylmällä vedellä. Poista ruodot ja nahka. Nosta filee uunivuokaan.
  2. Hiero pinnalle suolaa ja hienonnetut kaprikset. Peitä fileen pinta pieniksi kuutioiksi leikatulla tomaatilla. Ripota päälle pippuria ja valuta hunaja. (Jos hunaja on kiinteää, pehmitä se nopeasti mikrossa.) Lisää ruokakerma vuokaan.
  3. Kypsennä 175 asteessa 35 min.
  4. Tarjoa peruna-porkkanasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›