Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 625 g) kirjolohifilee
- ½ tl suolaa
- 2 rkl kaprista
- 2 (200 g) tomaattia
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 1 rkl hunajaa
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele kala kylmällä vedellä. Poista ruodot ja nahka. Nosta filee uunivuokaan.
- Hiero pinnalle suolaa ja hienonnetut kaprikset. Peitä fileen pinta pieniksi kuutioiksi leikatulla tomaatilla. Ripota päälle pippuria ja valuta hunaja. (Jos hunaja on kiinteää, pehmitä se nopeasti mikrossa.) Lisää ruokakerma vuokaan.
- Kypsennä 175 asteessa 35 min.
- Tarjoa peruna-porkkanasoseen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
135 kcal
Proteiini
10,7 g
Hiilihydraatti
3,3 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.