Tomaattinen jauhelihakastike

Tomaattinen jauhelihakastike

Lisäpotkua perinteiseen tomaattiseen jauhelihakastikkeeseen tuo maustettu ruokakerma.

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
2
sipulia
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
70 g
tomaattipyreetä
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
1 prk (2,5 dl)
1 dl
basilikaa

Päälle

parmesaania raastettuna

Ohje

  1. Paista jauheliha ja hienonnetut sipulit Oivariini rasvassa pannulla
  2. Lisää muut ainekset paitsi basilika ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen kannen alla muutama minuutti.
  3. Tarkista maku, mausta halutessasi lisää ja viimeistele basilikanlehdillä
  4. Tarjoa pastan, riisin tai perunasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)