Tomaattinen Mifu jauhis-papukeitto

Tomaattinen Mifu jauhis-papukeitto
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Tomaattinen Mifu jauhis-papukeitto

Tomaattinen Mifu jauhis-papukeitto

Lempeä chilin potku maistuu texmex-henkisessä papukeitossa, joka täydentyy maustetulla Mifu jauhiksella. Ruokaisan keiton voi myös soseuttaa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
99 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
150 g
sipulia
1
punainen paprika
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa , esim. Mutti
1
kasvisliemikuutio
2 ½ dl
vettä
1 prk (250 g)
1 pkt (285/170 g)
mustapapuja, kypsiä , esim. GoGreen
1 pkt (250 g)
1 tl
juustokuminaa

Pinnalle

1 ruukku
tuoretta korianteria
nachoksia

Paistamiseen

1 - 2 rkl

Ohje

  1. Hienonna sipuli ja paloittele paprika. Lisää kasvikset kattilaan ja paista niitä rasvassa, kunnes sipuli on kuullottunut.
  2. Lisää tomaattimurska, liemikuutio ja vesi. Keitä 10 - 15 min, kunnes paprikat ovat pehmenneet.
  3. Sekoita joukkoon Koskenlaskija.
  4. Huuhtele pavut kylmällä vedellä siivilässä, valuta.
  5. Ruskista jauhis rasvassa paistinpannussa. Lisää juustokumina ja pavut. Paista hetki.
  6. Lisää suurin osa jauhis-papuseoksesta keittoon ja kuumenna. Lisää loput annosten pinnalle.
  7. Viimeistele hienonnetulla korianterilla. Tarjoa nachosten kera.
  8. Soseutettu Mifu jauhis-papukeitto

  9. Valmista muuten samaan tapaan, mutta lisää pavut keittoon aiemmin. Soseuta keitto ruskistettua jauhista ja korianteria lukuun ottamatta sauvasekoittimella. Lisää lopuksi jauhis ja viimeistele yrtillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.