Tomaattinen Mifu jauhis-papukeitto

Tomaattinen Mifu jauhis-papukeitto
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Tomaattinen Mifu jauhis-papukeitto

Tomaattinen Mifu jauhis-papukeitto

Lempeä chilin potku maistuu texmex-henkisessä papukeitossa, joka täydentyy maustetulla Mifu jauhiksella. Ruokaisan keiton voi myös soseuttaa, jos pitää enemmän sosekeittomaisesta rakenteesta.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
150 g
sipulia
1
punainen paprika
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa , esim. Mutti
1
kasvisliemikuutio
2 ½ dl
vettä
1 prk (250 g)
1 pkt (285/170 g)
mustapapuja, kypsiä , esim. GoGreen
1 pkt (250 g)
1 tl
juustokuminaa

Pinnalle

1 ruukku
tuoretta korianteria
nachoksia

Paistamiseen

1 - 2 rkl

Ohje

  1. Hienonna sipuli ja paloittele paprika. Lisää kasvikset kattilaan ja paista niitä Oivariini rasvassa, kunnes sipuli on kuullottunut.
  2. Lisää tomaattimurska, liemikuutio ja vesi. Keitä 10 - 15 min, kunnes paprikat ovat pehmenneet.
  3. Lisää Koskenlaskija. Sekoittele tasaiseksi.
  4. Huuhtele mustapavut kylmän veden alla siivilässä. Ruskista jauhis rasvassa paistinpannussa. Lisää juustokumina ja valutetut pavut. Paista hetki.
  5. Lisää suurin osa jauhis-papuseoksesta keittoon ja lisää loput annosten pinnalle.
  6. Viimeistele hienonnetulla korianterilla. Tarjoa nachosten kera.
  7. Soseutettu Mifu jauhis-papukeitto

  8. Valmista muuten samaan tapaan, mutta lisää pavut keittoon ennen Koskenlaskijan lisäämistä ja soseuta. Lisää keittoon ja sen pinnalle juustokuminalla maustettu ruskistettu jauhis.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
122 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›