Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g kirjolohifileetä
- 1 tl sitruunapippuria
Tomaattipesto
- 1 dl aurinkokuivattua tomaattia
- ½ dl pinjan- tai auringonkukansiemeniä
- 1 ruukku basilikaa
-
½-1 pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Poista fileestä ruodot ja nahka. Leikkaa annospaloiksi. Ripottele molemmin puolin sitruunapippuria ja nosta palat uunivuokaan.
- Hienonna aurinkokuivattu tomaatti, siemenet ja basilika monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella hienoksi. Lisää loput aineet. Levitä pesto kalapaloille.
- Kypsennä 175 asteessa 45 min.
- Tarjoa perunasoseen ja keitettyjen kasvisten kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
182 kcal
Proteiini
13,2 g
Hiilihydraatti
2,5 g
Rasva
13,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.