Tomaattipestokuorrutettu lohi

Tomaattipestokuorrutettu lohi

1 h 15 min
keskitaso
176 kcal / 100g
2
1

AURA® juustolla maustettu pesto on helppo ja nopea valmistaa. Itsetehty pesto kruunaa lohiannoksen.

Ainekset

5 annosta
800 g
kirjolohifileetä
1 tl
sitruunapippuria

Tomaattipesto

1 dl
aurinkokuivattua tomaattia
½ dl
pinjan- tai auringonkukansiemeniä
1 ruukku
basilikaa
1/2 - 1 pussia (à 150 g)
2 dl

Ohje

  1. Poista fileestä ruodot ja nahka. Leikkaa annospaloiksi. Ripottele molemmin puolin sitruunapippuria ja nosta palat uunivuokaan.
  2. Hienonna aurinkokuivattu tomaatti, siemenet ja basilika monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella hienoksi. Lisää loput aineet. Levitä pesto kalapaloille.
  3. Kypsennä 175 asteessa 45 min.
  4. Tarjoa perunasoseen ja keitettyjen kasvisten kanssa.
Lisukkeeksi
Perunamuusi
45 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
13 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
142 mg
D-vitamiini
5 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)