
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g kirjolohifileetä
- 1 tl sitruunapippuria
Tomaattipesto
- 1 dl aurinkokuivattua tomaattia
- ½ dl pinjan- tai auringonkukansiemeniä
- 1 ruukku basilikaa
-
½-1 pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
Jaa resepti
Ohje
- Poista fileestä ruodot ja nahka. Leikkaa annospaloiksi. Ripottele molemmin puolin sitruunapippuria ja nosta palat uunivuokaan.
- Hienonna aurinkokuivattu tomaatti, siemenet ja basilika monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella hienoksi. Lisää loput aineet. Levitä pesto kalapaloille.
- Kypsennä 175 asteessa 45 min.
- Tarjoa perunasoseen ja keitettyjen kasvisten kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
182 kcal
Proteiini
13,2 g
Hiilihydraatti
2,4 g
Rasva
13,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa