Siirry sisältöön
Tonnikalanachos

Tonnikalanachos

Tonnikalatahnassa maistuu nachojen tai vaikkapa uuniperunoiden kanssa. Lisää joukkoon avokadoa ja ananasta.

Tonnikalanachos

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 35 maissilastuja pyöreitä

Tonnikalatahna

  • 1 tlk (185/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
  • 1 avokado
  • 1 tlk (227/135 g) ananaspaloja
  • 50 g purjoa
  • 1 prk (150 g)
    Valio crème fraîchea
    Valio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
    Valio crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 1 rkl tomaattiketsuppia
  • 2 rkl limetin mehua
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl ruokokidesokeria

Koristeluun

  • 0 kg tuoretta korianteria

Ohje

  1. Valuta tonnikala ja ananakset. Kuutioi avokado. Yhdistä joukkoon purjo. Mausta crème fraîche ja sekoita joukkoon.
  2. Levitä maissilastut vadille ja lusikoi tonnikalatahnaa päälle. Koristele tuoreella korianterilla.
  3. Tarjoa alkujuoman kanssa tai pikkusuupalana illanistujaisissa

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 170 kcal
Proteiini 6 g
Hiilihydraatti 11,1 g
Rasva 10,9 g
Tyydyttynyt rasva 3,7 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta korianteria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search