Tonnikalanachos

Tonnikalanachos

20 min
keskitaso
194 kcal / 100g
1
0

Tonnikalatahnassa maistuu nachojen tai vaikkapa uuniperunoiden kanssa. Lisää joukkoon avokadoa ja ananasta.

Ainekset

35 kpl
35 kpl (pyöreitä )
maissilastuja

Tonnikalatahna

1 tlk (185 / 150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
1
avokado
1 tlk (227/135 g)
ananaspaloja
pala (50 g)
purjoa
1 prk (150 g)
1 rkl
tomaattiketsuppia
2 rkl
limetin mehua
½ tl
suolaa
1 tl
ruokokidesokeria

Koristeluun

tuoretta korianteria

Ohje

  1. Valuta tonnikala ja ananakset. Kuutioi avokado. Yhdistä joukkoon purjo. Mausta crème fraîche ja sekoita joukkoon.
  2. Levitä maissilastut vadille ja lusikoi tonnikalatahnaa päälle. Koristele tuoreella korianterilla.
  3. Tarjoa alkujuoman kanssa tai pikkusuupalana illanistujaisissa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
194 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)