Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg uusia kasviksia esim. porkkanoita ja kukkakaalia
Limetti-tillivaahto
- 5 g limetin kuori ja mehu
-
1 dl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoa
- 2 rkl hienonnettua tilliä
Voit kokeilla myös:
Kevyempi valkosipulivaahto aiolin tapaan
-
1 dl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 2-3 valkosipulin kynttä
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele ja keitä kasvikset
Limetti-tillivaahto
- Pese limetti hyvin ja raasta kuoren vihreä osa ja purista mehu. Vaahdota Oivariini tai Viola kevyt-tuorejuusto. Vatkaa vaahtoon limetin kuoriraaste, limettimehu ja tilli. Tarjoa juuri keitettyjen uusien kasvisten, kuten porkkanoiden, kukka- tai parsakaalin, punajuurten, apposherneiden tai papujen kanssa. Vaahto sopii tarjottavaksi myös paistetun, grillatun tai hiillostetun kalan tai parsan kanssa.
Kevyempi valkosipulivaahto aiolin tapaan
- Vaahdota Oivariini sähkövatkaimella ja sekoita vaahdon joukkoon crème fraîche sekä puristetut valkosipulin kynnet. Tarjoa esim. uusien, keitettyjen kasvisten, paistetun kalan tai kasvissose- ja kalakeittojen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
148 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
2,6 g
Rasva
14,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,4 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.