
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 kg lohifileetä
- 2 tl sitruunamehua ( ja -kuorta)
- ½ tl suolaa
- valkopippuria myllystä
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- ½ dl lehtipersiljaa
- ½ dl ruohosipulia
- 1 kg lohifileetä
- 2 tl sitruunamehua ( ja -kuorta)
- ½ tl suolaa
- valkopippuria myllystä
- 1 pkt (170 g) Valio AURA® juustoa
- ½ dl lehtipersiljaa
- ½ dl ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Nosta lohifilee uunivuokaan. Mausta sitruunamehulla (ja -kuorella), suolalla ja valkopippurilla.
- Hienonna yrtit. Sekoita ne murennetun AURA juuston joukkoon. Levitä seos kalan päälle.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 25 min fileen paksuudesta riippuen.
- Tarjoa vihreän salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
210 kcal
Proteiini
18,2 g
Hiilihydraatti
0,1 g
Rasva
15,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.