Vadelmaiset lettuleivokset

Vadelmaiset lettuleivokset
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Vadelmaiset lettuleivokset

Vadelmaiset lettuleivokset

Pienistä ohukaisista voi tehdä suloisia leivoksia, joiden täytteenä maistuu vadelmat.

Valmistusaika

Työaika
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset30 leivosta

30 leivosta

Taikina

3
kananmunaa
6 dl
3 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa

Paistamiseen

Vadelmatäyte (6 dl)

4 - 5 dl
vadelmia
½ dl
sokeria
2 prk (à 200 g)

Koristeeksi

tomusokeria
vadelmia

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää taikinaan muut aineet ja vatkaa tasaiseksi. Anna turvota 30 min.
  2. Valmista sillä aikaa täyte: Makeuta vadelmat sokerilla. Sekoita joukkoon vaniljarahka. Nosta täyte jääkaappiin odottamaan.
  3. Paista taikinasta lettupannulla pieniä ohukaisia Oivariini rasvassa. Kokoa letuista "leivoksia": laita n. 1 rkl vadelmatäytettä kahden pikkuletun väliin. Ripota pinnalle tomusokeria ja vadelmia.
  4. Tarjoa jälkiruokana tai kahvin kera.
Vinkki

Vinkki

* Ohjeen annoksesta tulee n. 60 pientä ohukaista.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›