Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
350 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl sokeria
- 1 kananmuna
- 100 g (1,5 dl) mantelijauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 400 g (6 dl) vehnäjauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna.
- Lisää loput aineet. Sekoita tasaiseksi
- Pursota taikinasta keskikokoista tähtityllaa käyttäen tankoa leivinpaperille pellille. Pyöräytä tangosta O-kirjaimia.
- Kypsennä uunin keski/yläosassa 175 asteessa 11 - 13 min tai kunnes vannikkeet ovat vaaleanruskeita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
483 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
43,3 g
Rasva
31 g
Tyydyttynyt rasva
15,5 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.