Vaniljavannikkeet

Vaniljavannikkeet

Vaniljavannikkeet ovat pikkuleivät isoäidin tyyliin; manteli ja voi antavat niille suussasulavan, jäljittelemättömän maun. Kokeile samalla ohjeella helppoja, mutta herkullisia viipaleleipiä.

1 h 25 min
keskitaso
495 kcal / 100g
3
8

Ainekset100 kpl

100 kpl
350 g
2 dl
sokeria
1
kananmuna
100 g
mantelijauhetta
2 tl
vaniljasokeria
6 dl (400 g)
vehnäjauhoja

Ohje

  1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna.
  2. Lisää loput aineet. Sekoita tasaiseksi
  3. Pursota taikinasta keskikokoista tähtityllaa käyttäen tankoa leivinpaperille pellille. Pyöräytä tangosta O-kirjaimia.
  4. Kypsennä uunin keski/yläosassa 175 asteessa 11 - 13 min tai kunnes vannikkeet ovat vaaleanruskeita.

Vinkki

* Käännä peltiä paiston puolivälissä tarvittaessa, jos uuni paistaa epätasaisesti.* Vaniljavannikkeet voi pakastaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
495 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
32 g
Tyydyttynyt rasva
16 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›