
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 250 g kierrepastaa
- 100 g siitakesieniä
- 1 pieni sipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 50 g babypinaattia
- 1 prk (400 g) tomaattipastakastiketta
-
½ pussia (à 150 g)
Oddlygood® Veggie raastettaValio Oddlygood® Veggie raaste on järisyttävän herkullinen kasvipohjainen vaihtoehto pizzan päälle, toasteihin, keittoihin ja kastikkeisiin.…
Kuullottamiseen
- oliiviöljyä
- 250 g kierrepastaa
- 100 g siitakesieniä
- 1 pieni sipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 50 g babypinaattia
- 1 prk (400 g) tomaattipastakastiketta
- ½ pussia (à 150 g) Oddlygood® Veggie raastetta
Kuullottamiseen
- oliiviöljyä
Jaa resepti
Ohje
- Esikeitä pastaa suolalla maustetussa vedessä, kunnes vielä hiukan raakaa.
- Viipaloi sienet, sipuli ja valkosipulin kynnet. Kuullota pannulla öljyssä.
- Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa, ripottele päälle raaste.
- Kuorruta uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 15 - 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
151 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
22,1 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- oliiviöljyä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.