Valio Eila® grillijuusto on ruoanlaittajien suosikkiuutuus

Laktoositon Valio Eila® grillijuusto on sekä paistamiseen että grillaamiseen sopiva juusto, joka ei sula eikä veny kuumennettaessa. Voit raastaa sitä pastan päälle myös sellaisenaan. Pinnaltaan herkullisen rapea, maultaan mieto grillijuusto on täysin suomalaisesta lehmänmaidosta valmistettu tuote. Ihan kuin halloumi, paitsi parempi!

Tutustu tuotteeseen ›

Paisto-ohjeet pannulla

Leikkaa grillijuusto viipaleiksi. Paista viipaleet paistinpannulla molemmin puolin; käännä grillijuustoa vasta, kun pintaan on muodostunut kullanruskea paistopinta.

Paistopinta muodostuu kuumalla pannulla 2 – 3 minuutissa. Mehevimmän ja helpoimmin käsiteltävän paistotuloksen saat, kun lisäät pannulle rasvaa, esim. Valio Oivariini® juoksevaa. Jos käytät valurautapannua, lisää pannulle tarvittaessa rasvaa.

Paisto-ohjeet grillissä

Tarkista, että valurautainen paistoparila, – levy tai –ritilä on öljytty. Voit myös valella grillijuustoviipaleet öljyllä ennen paistamista. Emaloituja ritilöitä käyttäessä, öljyä grillijuustoviipaleet ennen grillausta. Laita grillijuusto ritilälle vasta, kun se on kuumentunut kunnolla.

Grillaa grillijuustosta leikatut viipaleet molemmin puolin; älä liikuttele grillijuustoa alkuvaiheessa, vaan käännä grillijuustoa vasta, kun pintaan on muodostunut kullanruskea paistopinta.

Nauti grillijuusto välittömästi valmistamisen jälkeen - lämpimänä.

Uudet kermavanukkaat hurmaavat

Suosittujen Valio Eila® kermavanukkaiden kaksi uutta makua, kinuski ja sitruuna, valloittavat nautiskelijoiden kielet toukokuussa. Kumoa lautaselle tai nauti sellaisenaan!

Tutustu tuotteisiin ›

Herkullinen irish cream kahvinystäville

Valio Eila® Latte irish cream maitokahvijuoma on uutuus luonnollista virkistystä kaipaaville aktiivisille aikuisille. Helposti mukaan otettava juoma maistuu niin kylmänä kuin lämpimänä!

Tutustu tuotteeseen ›

Tuotteet

0 kpl

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi