Juhlitaan äitejä

Äitienpäivänä äitiä hemmotellaan sänkyyn kannetulla aamiaisella, koko perheen yhteisellä brunssilla tai itse leivotulla äitienpäiväkakulla.

Toukokuun toisena sunnuntaina, eli tänä vuonna 9. toukokuuta, juhlitaan äitejä. Katso tästä herkulliset äitienpäiväreseptit ja yllätä äiti ihanilla herkuilla!

Vinkit erilaisiin äitienpäivän hetkiin

Kuten perinteisiin kuuluu, annetaan äidin nukkua juhlapäivän aamuna pitkään. Ja mikäs se parempaa, sillä äidin nukkuessa ehtii mainiosti valmistella äitienpäivän aamiaisen tai koko perheen yhteisen brunssin, jonka lomassa äiti ehtii hyvin ihastelemaan myös lasten poimimia valkovuokkoja sekä itse askarreltuja äitienpäiväkortteja.

Eikä äidin hemmottelua kannata jättää vain aamuun, sillä äitienpäivä on oiva hyvä hetki napata kokkausvuoro itselle ja yllättää sankari valmiilla äitienpäivälounaalla tai -illallisella. Reseptit erilaisiin äitienpäivämenuihin löydät tästä.

Makeita reseptejä tärkeisiin hetkiin

Äitienpäivään kuuluu äidin hemmottelu ihanilla herkuilla. Katso tästä reseptit erilaisiin äitienpäiväkakkuihin sekä muihin äitiä ilahduttaviin, mutta helposti syntyviin leivonnaisiin. Herkullista äitienpäivää!

Paljon onnea äideille!