Siirry sisältöön
Mansikka-mascarponemaljat

Sesonki

Äitienpäivämenu x3

Nappaa äitienpäivän kokkausvuoro itsellesi ja yllätä äiti kutsulla valmiiseen pöytään. Kokosimme yhteen kolme herkullista vaihtoehtoa: helpon äitienpäivämenun, herkuttelijan menun ja koko perheelle sopivat reseptit.

Helppo äitienpäivämenu

Mielessä helppo, mutta herkullinen äitienpäivämenu? Onnistuu! Tällä menulla hurmaat äidin ilman turhaa stressiä. Aloita lounas tai päivällinen helpoilla ja nopeilla parsaranskalaisilla. Jatka alkupalan jälkeen vaivattomasti valmistuvalla sitruunaisella lasagne pollo limonellolla, ja päätä ateria yksinkertaiseen, mutta ah niin herkulliseen mansikka-mascarponemaljaan.

kolme ruokalajia herkuttelijan makuun

Herkuttelijan menu käynnistetään herkullisilla silli-peruna snackseilla. Pääruokana nautitaan suussasulavaa tomaatti-mascarponerisottoa ja jälkiruoaksi lusikoidaan kermaisen kuohkeaa limoncellomisua, jonka kruunaa pistaasimuru.

Koko perheen äitienpäivämenu

Koko perheen menu tarjoilee lapsillekin maistuvia makuja. Veikeät grillipaprikat ovat hauska aloitus äitienpäiväaterialle. Äidin paprikat voi täyttää reseptin mukaan Koskenlaskija® juustolla ja lasten paprikat vaikkapa Viola® tuorejuustolla. Pääruoaksi nautitaan herkullisia kanagyroksia, joihin jokainen voi valita mieleisensä täytteet. Jälkkärinä maistuu hulppea, mutta helppo kesäpiiras.

Onnea äideille!


Search