Siirry sisältöön
Vadelma-persikkalevykakku

Sesonki

leivo ÄitienpäiväkakKu äidin suosikkimauissa

Äitienpäivän paras lahja on yhteinen herkkuhetki äidin kanssa. Katso tästä reseptit erilaisiin äitienpäivän kakkuihin, ja yllätä äiti itse leivotulla kakulla.

Äitienpäivän suosikkikakkuja on yhtä monta kuin on äitejäkin. Siksi kokosimme yhteen kunnon kattauksen erilaisia äitienpäivän kakkuja aina simppelistä mutakakkutäytekakusta perinteisiin juustokakkuihin ja gluteenittomiin äitienpäiväkakkuihin. Minkälainen on sinun äitisi lempikakku?

Helppo äitienpäiväkakku

Herkullinen äitienpäiväkakku syntyy leivonnan ensikertalaiseltakin – etenkin, jos hieman oikaisee. Kokoa pakastemutakakuista näyttävä mutakakkutäytekakku tai kokoa mutakakkupohjan päälle herkullinen vadelmajuustokakku. Ihana äitienpäiväkakku syntyy myös kerrostelemalla lasiin mansikkakun komponentteja. Jos haluat leipoa alusta asti itse, hyviä vaihtoehtoja ovat helpot kääretorttukakut ja simppelit mutakakut.

Gluteeniton äitienpäiväkakku

Myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle äidille löytyy runsaasti herkullisia äitienpäiväkakkuja. Raparperi-tuorejuustopiirakka ja sitruuna-vadelmapavlova ovat hurmaavan keväisiä kakkuja. Tuhti suklaakakku taas on hämmentävän herkullinen vaihtoehto.

Makeaa äitienpäivää!


Search