Siirry sisältöön
Pähkinäsuklainen kirsikkakääretorttu

Sesonki

Kääretorttu ilahduttaa äitienpäivänä

Kääretorttukakku on mainio vaihtoehto perinteiselle äitienpäiväkakulle. Katso tästä reseptit äitienpäivän kääretorttuihin ja hurmaa äiti suussasulavan herkullisella leivonnaisella!

Kääretorttu on helppo ja nopea, mutta vallattoman herkullinen leivonnainen. Ja ehkä juuri siksi täydellinen vaihtoehto äitienpäiväkahveille. Katso ideat erilaisiin äitienpäivän kääretorttuihin ja yllätä äiti itse leivotulla leivonnaisella!

Äitienpäivän kääretortut

Kääretorttureseptejä löytyy joka makuun, joten löydät varmasti äidin makuun sopivan kääretortun. Jos äiti pitää marjaisista, hedelmäisistä ja raikkaista mauista, ehdotamme kokeilemaan hulppeaa sitruskääretorttua, perinteistä unelmarahkatorttua, tai ihanaa marjahillolla täytettyä kääretorttua. Suklaasta pitävä äiti puolestaan ihastuu pähkinäsuklaiseen kirsikkakääretorttuun sekä tuhtiin pätkiskakkuun.

Vai onko äiti italialaisen suosikkijälkiruoan, tiramisun ystävä? Silloin valinta on helppo: tiramisukääretorttu. Äitienpäivän gluteenittomiksi herkuiksi puolestaan sopivat nektariineilla, kermalla ja mango-passionrahkalla täytetty nektariini-marenkirulla sekä guteeniton kääretorttu.


Search