
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kananmunaa
- 2 dl sokeria
- ¾ dl vehnäjauhoja
- ½ dl perunajauhoja
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa sitruunaValio maustettu rahka sitruuna sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoaValio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
Koristeluun
- 0 kg kumkvattia
- 0 kg makeisia
- 0 kg syötäviä kukkia
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset. Sekoita varoen. Levitä kääretorttutaikina leivinpaperin päälle uunipellille.
- Paista 225 asteessa n. 8 min. Kumoa kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna levyn jäähtyä.
- Sekoita täytteen ainekset. Levitä puolet täytteestä kääretorttulevylle.
- Kääri kääretorttu rullaksi leivinpaperin avulla ja anna vetäytyä muutama tunti kylmässä.
- Siirrä torttu tarjoiluvadille.
- Pursota tai lusikoi loppu täyte kääretortun pinnalle. Koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
211 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
28,1 g
Rasva
7,9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kumkvattia
- makeisia
- syötäviä kukkia