Siirry sisältöön
Kirsikkatuorepuuro

Sesonki

Ilahduta äitiä aamiaisella

Äitienpäivänä äitiä hemmotellaan sänkyyn tuodulla aamupalalla. Kokoa tarjottimelle vaikkapa voileipiä, kahvia tai teetä, tuorepuuroa ja jotain pientä makeaa.

Äitienpäivän aamiainen alkaa suolaisilla herkuilla

Kokoa äitienpäivän aamiaistarjottimelle kaunis kattaus  helposti syötäviä voileipiä sekä kahvia tai teetä – äidin maun mukaan valittuna. Meheviä täytevaihtoehtoja riittää: leikkeleitä, juustoja ja kasviksia, yhdessä tai useammassa kerroksessa. Jos haluat leipoa äidille, kokeile helppoja yön yli tekeytyviä siemensämpylöitä. Halaus ja onnittelulaulu kruunaavat yllätyksen.

Helpot tuorepuurot ja chiavanukkaat

Tuorepuurot ja chiavanukkaat ovat mainioita aamupaloja, niin äitienpäivänä kuin arkenakin. Hoida pikaiset valmistelut edellisenä iltana, anna herkun tekeytyä jääkaapissa yön yli ja aamuksi jää vain koristelu esimerkiksi marjoilla, hedelmillä ja siemenillä.

Tip icon

Ajatus on tärkein

Äitienpäivä pistää töpinää isien ja lasten töppösiin. Mikä voisi olla sellainen tarjottava, joka maistuisi äidille aamupalaksi höyryävän kahvin tuoksuessa?

Hikikarpalot saattavat nousta lapsiperheen isien otsalle, kun he miettivät millä perheen äitiä tänä vuonna hemmottelisi. Mutta ei hätää. Prinsessakakkua ei tarvitse aamuksi leipoa. Herkullinen täytetty voileipä maistuu varmasti.

Muista, että juhlasankarin sänky täyttyy yleensä myös pienemmistä juhlijoista, jotka haluavat osansa aamiaistarjottimen antimista. Muutama pieneksi suupalaksi leikattu leivänpala tai hedelmäpalat ovat mukavia jaettavia herkkupaloja. Niitä on kiva pienin sormin sitten napostella.


Search