Äitienpäivämenu

Nappaa äitienpäivän kokkausvuoro itsellesi ja yllätä äiti kutsulla valmiiseen pöytään. Kokosimme yhteen kolme herkullista vaihtoehtoa: helpon äitienpäivämenun, herkuttelijan menun ja koko perheelle sopivat reseptit.

Helppo äitienpäivämenu

Mielessä helppo, mutta herkullinen äitienpäivämenu? Onnistuu! Tällä menulla hurmaat äidin ilman turhaa stressiä. Aloita äitienpäivämenu helpoilla ja nopeilla katkarapuleivillä. Jatka alkupalan jälkeen vaivattomasti valmistuvalla yrttisellä ja aromikkaalla pestopastalla, ja päätä ateria yksinkertaiseen, mutta ah niin herkulliseen mansikkavaraan.

Herkuttelijan äitienpäivämenu

Herkuttelijan äitienpäivämenu käynnistetään herkullisilla parsaranuilla, joita dipataan valkosipuliseen ranskankerma-aioliin. Pääruokana nautitaan paistettua kuhaa voi-valkoviinikastikkeen kera ja jälkiruoaksi lusikoidaan kermaisen kuohkeaa basilika-vaniljajäädykettä, jonka kruunaa rapsakka mantelinougat.

Koko perheen äitienpäivämenu

Koko perheen äitienpäivämenu tarjoilee lapsillekin maistuvia makuja. Veikeät grillipaprikat ovat hauska aloitus äitienpäiväaterialle. Äidin paprikat voi täyttää reseptin mukaan Koskenlaskija® juustolla ja lasten paprikat vaikkapa Viola® tuorejuustolla. Pääruoaksi nautitaan herkkullisia kanagyroksia, joihin jokainen voi valita mieleisensä täytteet. Jälkkärinä maistuvat näppärät mansikkakakut annoslaseista.

Onnea äideille!
Sesonki
Kääretorttu ilahduttaa äitienpäivänä
Sesonki
Äitienpäivän leivonnaiset
Sesonki
Leivotaan äidin lempikakkua