Äitienpäivämenu

Nappaa äitienpäivän kokkausvuoro itsellesi ja yllätä äiti kutsulla valmiiseen pöytään. Kokosimme yhteen kolme herkullista vaihtoehtoa: helpon äitienpäivämenun, herkuttelijan menun ja koko perheelle sopivat reseptit.

Helppo äitienpäivämenu

Mielessä helppo, mutta herkullinen äitienpäivämenu? Onnistuu! Tällä menulla hurmaat äidin ilman turhaa stressiä. Aloita äitienpäivämenu helpoilla ja nopeilla katkarapuleivillä. Jatka alkupalan jälkeen vaivattomasti valmistuvalla sitruunaisella kanapastalla eli pollo limonellolla, ja päätä ateria yksinkertaiseen, mutta ah niin herkulliseen mansikkakakkuun, joka tarjoillaan tällä kertaa annosmaljoista.

Herkuttelijan äitienpäivämenu

Herkuttelijan äitienpäivämenu käynnistetään herkullisella grillifenkolisalaatilla, ja pääruokana nautitaan paistettua kuhaa voi-valkoviinikastikkeen kera. Jälkiruoaksi lusikoidaan kermaisen kuohkeaa basilika-vaniljajäädykettä, jonka kruunaa rapsakka mantelinougat.

Koko perheen äitienpäivämenu

Koko perheen äitienpäivämenu tarjoilee lempeitä, lapsillekin maistuvia makuja. Hauskat mozzarella-kirsikkatomaatit ovat hauska aloitus äitienpäiväaterialle. Pääruoaksi nautitaan helposti yhdellä pannulla syntyvää lihapullapastaa ja jälkkäriksi kootaan makeat hodarit koko porukalle.

Onnea äideille!
Sesonki
Kääretorttu ilahduttaa äitienpäivänä
Sesonki
Äitienpäivän leivonnaiset
Sesonki
Leivotaan äidin lempikakkua