Äitienpäivämenu

Nappaa äitienpäivän kokkausvuoro itsellesi ja yllätä äiti kutsulla valmiiseen pöytään. Kokosimme yhteen kolme herkullista vaihtoehtoa: helpon äitienpäivämenun, herkuttelijan menun ja koko perheelle sopivat reseptit.

Helppo äitienpäivämenu

Mielessä helppo, mutta herkullinen äitienpäivämenu? Onnistuu! Tällä menulla hurmaat äidin ilman turhaa stressiä.

Aloita äitienpäivämenu helpoilla ja nopeilla lohi-parsarullilla. Jatka alkupalan jälkeen samaa teemaa pääruokaan ja valmista simppelit, mutta ah niin herkulliset skagenhodarit. Eikä jälkkärissäkään kauaa nokka tuhise, sillä näyttävä mutakakkutäytekakku vaatii vain mutakakkupohjien sulatuksen, valmiiksi maustetun Valio suklaakerman vaahdotuksen ja rennon koristelun.

Herkuttelijan äitienpäivämenu

Herkuttelijan äitienpäivämenu aloitetaan herkullisella grillifenkolisalaatilla. Pääruokana nautitaan keväistä parsaa risoton muodossa. Jälkiruoaksi lusikoidaan helposti syntyvää, mutta takuulla herkullista kotijäätelöä, joko suolakinuskin tai suklaa-lakritsin mauilla maustettuna.

Koko perheen äitienpäivämenu

Koko perheen äitienpäivämenu tarjoilee lempeitä, lapsillekin maistuvia makuja. Hauskat mozzarella-kirsikkatomaatit ovat hauska aloitus äitienpäiväaterialle. Pääruoaksi nautitaan helposti yhdellä pannulla syntyvää lihapullapastaa ja jälkkäriksi kootaan makeat hodarit koko porukalle.

Onnea äideille!
Sesonki
Kääretorttu ilahduttaa äitienpäivänä
Sesonki
Äitienpäivän leivonnaiset
Sesonki
Leivotaan äidin lempikakkua